Grill Guru Rotisserie

Een Rotisserie op je Grill Guru barbecue, dat is toch een droom die uitkomt? Grill Guru wordt geroemd om zijn fraaie kamado barbecues. Deze keramische barbecues hebben een kenmerkend uiterlijk, dat we ook kennen van de Green Egg. De kamado grill is bij uitstek geschikt voor mannelijk vlees zoals ossenhaas, tomahawk of brisket. Helaas bevat de kamado vanuit de fabriek geen draaispit. Gelukkig zijn er wel uitbreidingen te koop. De onderstaande ronde kamado draaispit is betaalbaar en onwijs hanig in gebruik. Ben jij op zoek naar een Grill Guru rotisserie? Bekijk hieronder het aanbod:

 

Universele grillspit
vanaf €76,-

bij Bol.com

Spit voor kamado
vanaf €159,-

bij Bol.com

Barbecue met spit
vanaf €315,-

bij Bol.com

Handige accessoires voor Grill Guru spit

Een Grill Guru spit is een geweldige tool voor diverse recepten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke kip van het spit, rollade of speenvarken. Ben jij op zoek naar meer mogelijkheden? Bekijk dan eens de handige Grill Guru draaispit accessoires. Deze accessoires bevestig je eenvoudig op je Grill Guru rotisserie. De draaispitmand is handig voor bijvoorbeeld patat of groenten. De carrousel met 3 verdiepingen is ideaal voor de spareribs liefhebbers. Met de kebab carrousel kun je spiezen egaal grillen zonder verbrande vingers. Ideaal voor grote kipsate spiezen of varkenshaas spiezen.

 

Spareribs carrousel
vanaf €119,-

bij Bol.com

Draaispitmand
vanaf €59,-

bij Bol.com

Sate / kebab carrousel
vanaf €38,-

GRATIS TIP

VAN DE HOBBYCHEF

Grillen is best geining, maar samen bunkeren is pas écht gezellig. Bel je gabbers en laat ze watertanden. Goed vlees,  lekker biertje en sterke verhalen. Meer heeft een man niet nodig.